Ştiri Sibiu – Acţiuni ale IJP Sibiu

Reținut și cercetat penal după ce ar fi agresat un adolescent

La data de 20 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au reținut un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Sadu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul este bănuit că, la data de 3 iulie a.c., în jurul orei 22,00, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea de domiciliu, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, l-ar fi agresat fizic pe un adolescent în vârstă de 16 ani, din aceeași localitate.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore.

Cercetările în acest caz continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Condamnat la închisoare pentru conducere fără permis

La data de 20 iulie a.c., în localitatea Tălmaciu II, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au depistat un localnic în vârstă de 26 de ani pe numele căruia Judecătoria Avrig a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 1 an și 4 luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Persoana în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Aiud în vederea executării pedepsei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version