ŞTIRI SIBIU – Acţiuni ale IJP

0
212

Reținuți și cercetați penal pentru mai multe infracțiuni

La data de 14 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut doi medieșeni în vârstă de 16, respectiv 19 ani, cercetați într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, furt calificat, respectiv conducere fără permis.

În fapt, cei doi tineri sunt bănuiți că, în noaptea de 12/13 decembrie a.c., ar fi pătruns în curtea și anexele unui imobil din localitatea Ighișu Nou, de unde ar fi sustras un autoturism, lemne, o rangă și un topor. Autoturismul a fost abandonat la o distanță de câțiva zeci de metri de imobil.

În cursul zilei de 14 decembrie a.c., față de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

A condus fără a avea acest drept

La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 21,30, în orașul Avrig, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Unirii de către un localnic în vârstă de 31 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.