ŞTIRI SIBIU – Acţiuni ale IJP

0
133

Au pus în pericol circulația pe drumurile publice conducând fără a deține acest drept

          La  data de 08 decembrie a.c., în jurul orei 17:50, pe str. Hambei din Șura Mare, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au observat în trafic un autoturism al cărui șofer a schimbat brusc direcția de mers pentru a evita trecerea pe lângă ei. Autoturismul a fost urmărit și oprit pe strada Văii din localitatea Hamba iar la volanul autoturismului a fost depistat un localnic în vârstă 40 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

***

În dimineața zilei de 8 decembrie, în jurul orelor 10:55, polițiștii din Agnita au oprit în trafic, pe  DJ 106, în localitatea Netuș, un autoturism condus de un localnic în vârstă de 26 de ani, în urma verificărilor fiind constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

***

Condamnat depistat de polițiștii din Șelimbăr

          La data de 8 decembrie, în jurul orei 17:30, polițiști din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Hamba, pe numele căruia Judecătoria a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

          Bărbatul a fost condamnat la 1 an și 10 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

          Acesta a fost escortat de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu la Penitenciarul Aiud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.