ŞTIRI SIBIU – Acţiuni ale IJP

0
209

Cercetat pentru furt calificat

         La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 26 de ani, localnic, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

         În fapt, medieșeanul este bănuit că, la data de 16 ianuarie a.c., ar fi pătruns într-un imobil de pe raza municiliului Mediaș, de pe strada Cibin, de unde ar fi sustras țevi din cupru, un modul GPS și o bormașină. În urma activităților desfășurate de către polițiști, prejudiciul a fost recuperat în totalitate și înapoiat părții vătămate.

         După administrarea probatoriului în cauză, la data de 18 ianuarie a.c., polițiștii medieșeni l-au reținut pe presupusul autor pentru 24 de ore, iar la data de 19 ianuarie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș a dispus aplicarea față de persoana în cauză a măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările în acest caz continuă.

A condus având acest drept suspendat

         La data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 01,45, pe DJ 141, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Metiș de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în comuna Mihăileni.

         În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

         Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.