ŞTIRI SIBIU – Acţiuni ale IJP

0
327

Cercetați penal pentru conducere fără permis, respectiv uz de fals

La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 16,20, pe DN 14A, între Mediaș și Blăjel, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în localitatea Moșna.

Bărbatul le-a înmânat polițiștilor rutieri un permis de conducere eliberat de o autoritate străină, existând suspiciunea că documentul este unul fals.

Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv uz de fals.  

                                                     ***

Pentru săvârșirea acelorași infracțiuni este cercetat și un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Veștem, depistat conducând un autoturism pe strada Principală din localitatea de domiciliu, în jurul orei 21,30. Deși bărbatul nu figurează în bazele de date ca deținător al dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, acesta a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de o autoritate străină, document căruia i-ar fi lipsit elementele de siguranță specifice.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv uz de fals. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.