ŞTIRI SIBIU – Accident pe strada Rahovei

0
697

Politistii Biroului Rutier Sibiu intervin in municipiul Sibiu, pe strada Rahovei, unde s-a produs un accident in care sunt implicate 2 autoturisme.Cele doua auto circulau din directii opuse, unul spre Piata Rahovei, condus de catre un barbat in prezent inconstient, iar celalalt condus spre Semaforului de catre o tanara in varsta de 20 de ani, din Ocna Sibiului.Circumstantele exacte ale producerii accidentului urmeaza a fi stabilite in urma cercetarilor.Traficul rutier se desfasoara ingreunat.Accidentul s-a produs in apropiere de intersectia cu Semaforului.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri militari, un echipaj descarcerare și 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic în municipiul Sibiu, str. Rahovei la un accident rutier produs între două autoturisme.
La fața locului s-a intervenit pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, de cca 76 de ani, aflată în stare de inconștiență care a fost transportat la UPU Sibiu.
De asemenea o femeie de cca 20 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale ca urmare a unui atac de panică, refuzând transportul la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.