Ştiri Sibiu – Accident azi noapte în Cristian

0
554

La data de 30.07.2022, in jurul orei 00:07, strada XIII intersecție cu str. XII din localitatea Cristian, jud. Sibiu s-a produs un accident rutier, în următoarele împrejurări: Pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au filmat și înregistrat cu aparatul radar un autoturism care rula cu viteza de 125km/h în zona de limitare a vitezei la maxim 50 km/h. Șoferul mașinii, având direcția de deplasare spre Cristian, nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor rutieri, continuându-și deplasarea, iar pe str. XIII intersecție cu str. XII din Cristian a efectuat manevra de depășire neregulamentara si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că mașina surprinsă de aparatul radar era condusă de un bărbat de 27 de ani din Oradea, iar mașina cu care a intrat în coliziune era condusă de tânăr de 19 ani din Cristian. În urma testării cu aparatul etilometru, în cazul bărbatului de 27 de ani rezultatul a fost de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe Drugtest a fost pozitiv la 2 substanțe psihoactive. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor 2 conducători auto, precum și a altor 3 pasageri din mașina condusă de tânărul din Cristian. La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea urmatoarelor infracțiuni: vatamare corporala din culpă, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului și conducere unui vehicul sub influenta unor substante psihoactive.

ISU Sibiu a intervenit de urgență azi-noapte, pe DN1 în Cristian, cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, și o autospecială de transport victime multiple, la un accident rutier. La fața locului salvatorii au acordat asistență medicală pentru 5 persoane de sex masculin conștiente:

  • Bărbat 21 de ani (a avut nevoie de descarcerare) politraumatizat – UPU Sibiu
  • Bărbat 20 de ani traumatism lombar – UPU Sibiu
  • Bărbat 19 ani excoriații – UPU Sibiu
  • Băiat 16 ani excoriații – CPU Luther
  • Băiat 14 ani excoriații – CPU Luther

Toate cele 5 persoane au fost transportate la UPU Sibiu respectiv CPU Luther pentru investigații medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.