Monday, October 18, 2021
HomeTIMP LIBERStagiunea de la Gong se incheie la jumatatea lunii viitoare

Stagiunea de la Gong se incheie la jumatatea lunii viitoare

Stagiunea din aceasta vara a Teatrului Gong se apropie de final. Pana atunci insa, cei mici se pot bucura de “Hansel si Grettel” si “Vrajitorul din Oz”, capetele de afis din luna iulie.

Daca cei mici se plictisesc in vacanta, faceti-le programare la teatru. Sunt ultimele saptamani din aceasta stagiune la Gong. In luna iulie cap de afis sunt doua dintre cele mai frumoase povesti ale tuturor timpurilor.

Piesa de teatru “Hansel si Gretel” este o adaptare dupa povestea scrisa de Fratii Grimm. In urma spectacolului dedicat celor cu varste de peste 3 ani, copiii vor percepe altfel lumea prin prisma curajului si iubirii de care dau dovada personajele. Si “Vrajitorul din OZ”, cel de-al doilea spectacol care va face deliciul publicului porneste tot de la o poveste care a facut istorie de-a lungul timpului. Vorbim despe aventura micutei Dorothy din Kansas care, in urma unei tornade aparute din senin ajunge alaturi de catelul Toto in taramul de basm din Oz. Acolo fetita isi face rapid prieteni de nadejde cu care pleaca spre Orasul Smaraldelor pentru a-l intalni pe Marele Oz, cel care ar urma sa le indeplineasca toate dorintele. Dupa incheierea acestei stagiuni actorii teatrului sibian isi vor relua reprezentatiile abia la jumatatea lunii  august.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa