Spiderman revine pe marele ecrane.

0
707

Indragitul personaj Spiderman revine la cinematograful “Arta” din Sibiu, intr-o pelicula spectaculoasa. Amatorii filmelor de actiune ii vor putea revedea pe Andrew Garfield in rolul eroului care a cucerit inimile a milioane de copii si adulti.

Peter Parker, interpretat de Andrew Garfield, este un licean retras, abandonat de parinti in copilarie si lasat in grija unchiului Ben, interpretat de Martin Sheen si a matusii May, interpretata de Sally Field. Ca multi alti tineri de varsta lui, Peter este in cautarea propriei identitati. In acelasi timp, traieste prima sa dragoste – cu Gwen Stacy, interpretata de Emma Stone. Impreuna, ei descopera ce inseamna iubirea si implicarea intr-o relatie care se dovedeste a fi plina de secrete.
Descoperind o servieta misterioasa care apartinuse tatalui sau, Peter  se hotaraste sa porneasca pe urmele parintilor sai, pentru a intelege motivele care i-au facut sa-l paraseasca. Cercetarile sale il duc direct la OsCorp si la laboratorul doctorului Curt Connors, fostul coleg si partener de proiect al tatalui sau. Aici trebuie sa infrunte alter-ego-ul doctorului Connors, un personaj malefic, numit Soparla. Astfel, Peter e nevoit sa ia niste decizii care-i vor schimba total viata. Puterile sale speciale vor face din el un erou, Spider-Man.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.