Soferi cu dosare penale pentru infractiuni rutiere

0
587

Mai multi soferi s-au ales in weekend cu dosare penale pentru infractiuni rutiere. Unul dintre ei a incercat sa scape de politisti insa a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un gard. Soferul risca sa ajunga dupa gratii pentru ca nu este la prima abatere. Ba mai mult, trebuie sa achite si contravaloarea pagubelor.

Cele mai multe infractiuni au fost constatate in cursul zilei de duminica. Doi dintre soferii cadorisiti cu dosar penal sunt din Avrig. Primul dintre ei este un barbat de 36 de ani care in cazul caruia rezultatul etilotestului a fost de 0,43 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Cel de-al doilea avrigean a fost prins conducat o motocicleta in conditiile in care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns motocicleta nu era inmatriclata.

Cel mai grav caz este insa al unui barbat in varsta de 30 de ani care a incercat sa scape de politistii care il somasera regulamentar sa opreasca pentru un control de rutina. Totul s-a intamplat pe drumul ce leaga Sibiul de Agnita, la intersectia cu drumul comunal ce duce spre Casolt. Barbatul nu a oprit insa, in Casolt, din cauza vitezei neadaptate si a carosabilului umed a pierdut controlul directiei si a intrat cu masina intr-un gard. Soferul a fost imobilizat de catre politisti. Barbatul avea permisul suspendat pentru conducere sub influenta alcoolului. Culmea, si de aceasta data era beat. In cazul lui etilotestul a indicat o valoare de 1,11. Soferului i-a fost intocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice desi avea acest drept suspendat si penru conducere sub influenta alcoolului. Barbatul risca sa ajunga dupa gratii pentru faptele sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.