Thursday, October 21, 2021
HomeLOCALSoferi cu dosare penale din cauza infractiunilor rutiere

Soferi cu dosare penale din cauza infractiunilor rutiere

Zeci de soferi certati cu legea s-au ales cu sanctiuni in weekend. Cei mai ghinionisti dintre ei s-au ales si cu dosare penale.

Politistii rutieri si-au petrecut intreg weekedul trecut in strada. Oamenii legii i-au sanctionat pe toti conducatorii auto care au incalcat legislatia rutiera. Multi dintre ei s-au ales inclusiv cu dosare penale.

Printre ghinionistii cadorisiti cu dosare penale se numara 4 conducatori auto prinsi beti la volan. Inconstientii au varste cuprinse intre 29 si 52 de ani. Alcoolemiile au variat intre 0,60 si 0,90 miligrame per litru de alcol pur in aerul expirat.

Aceeasi soarta a avut-o si un adolescent de  15 ani. Tanarul a furat masina unui locatar din Buzd. Proprietarul masinii isi lasase autoturismul cu cheile in contact. Pe fondul lipsei de experienta la volan tanarul a pierdut controlul volanului si s-a oprit cu masina fix in gardul unui imobil. Tanarul este acum cercetat penal pentru furt in scop de folosinta si conducere fara permis. Mai au dosare penale un conducator auto prins cu masina neinmatriculata si un altul prins la volan fara a detine permis de conducere.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
nem369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa