Sibiul participa la Saptamana Europeana a Mobilitatii

0
381

Sibiul participa la Saptamana Europeana a Mobilitatii. Cu acest prilej sibienii sunt provocati sa lase acasa masinile proprii si sa circule cu trotineta, bicicleta sau mijloacele de transport public.

Saptamana Mobilitatii Europene vine cu restrictii de trrafic in Piata Mica, Piata Huet, Piata Schiller, Strada Arhivelor si strad Centumvirilor. Acestea vor fi redate in zilele de 22 si 23 septembrie in totalitate pietonilor. Soferii vor fi nevoiti sa aleaga rute ocolitoare. In aceleasi zile in Piata Mica sibienii se vor putea plimba gratuit cu trotineta. Teatrul Gong va organiza doua ateliere de creatie pentru cei mici in Piata Schiller. Seria evenimentelor se va continua cu Invitatii la dans si muzica de chitara.

Ca si anul trecut, municipalitatea lanseaza un concurs de fotografie pentru cei care lasa acasa masinile proprii. Noutatea este ca din acest an pot participa si cei care utilizeaza trotineta nu doar cei pe bicicleta. Pentru a castiga premiile puse la bataie, concurentii trebuie sa se fotografieze in una din locatiile intrate in concurs si sa posteze public fotografiile cu hastag-ul specific competitiei.

De asemenea, in cele doua zile, vor fi gratuitati pe Tursib. De gratuitati se vor bucura si cei care folosesc bicicleta sau trotineta pentru a ajunge la Zoo sau Muzeul Astra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.