Friday, October 22, 2021
HomeLOCALSibiul, ca un furnicar

Sibiul, ca un furnicar

Sibiul arata ca sapat de cartite. Lucrari la strazi, lucrari la retelele de interventii, sau lucrari de reparatii in urma interventiilor pentru utilitati. Pana la ora actuala au avut loc aproximativ 600 de astfel de interventii.

Pe langa lucrarile la strazi care sunt necesare lucrarile de interventii la retelele de utilitati vin de asemenea sa incurce traficul in oras. Lor li se adauga mai apoi si lucrarile de reparatii la carosabil ce survin in urma reabilitarii retelelor de gaz, curent sau apa.

De la inceputul anului si pana acum au avut loc astfel de lucrari in nici mai mult nici mai putin de 592 de puncte. Cele mai multe interventii la retele le-a avut societatea de gaz. Aici a fost nevoie de 367 de sapaturi in locatii diferite. Lucrari la retelele de apa au fost mai bine de doua sute si alte 18 interventii au avut loc pentru reabilitarea retelelor electrice. In momentul de fata societatea care se ocupa de interventii stradale are in teren patru echipe ce lucreaza pentru refacerea carosabilului. Interventiile de reparatii se fac insa doar pe masura ce contravaloarea acestor lucrari este achitata.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa