Sibiu: VREI SĂ DEVII POLIȚIST?

0
132

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu, cu sediul în municipiul Sibiu, Str. Revoluţiei, nr. 4 – 6, judeţul Sibiu, organizează recrutarea candidaţilor pentru admiterea în unităţile de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea octombrie 2023 – februarie 2024, învăţământ cu frecvenţă, pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” – Câmpina,  Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” – Cluj-Napoca și pentru Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră “Avram Iancu” – Oradea.

Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de oferta educaţională prevăzută la unităţile de învățământ postliceal pentru cifrele de şcolarizare aprobate în anul şcolar 2023 – 2024 şi de domiciliul/reşedinţa înscrise în cartea de identitate a candidatului.

Cererea de înscriere se transmite până la data de 05 noiembrie 2023 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), exculsiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare și selecție – Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, și anume la adresa de e-mail resurseumane@sb.politiaromana.ro.

La Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu se pot înscrie candidații care îndeplinesc condițiile legale și criteriile specifice de recrutare și care dețin domiciliul sau reședința pe raza județului Sibiu, conform datelor din cartea de identitate.

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu la numărul de telefon 0269/208.318, precum și pe site-ul instituției noastre sb.politiaromana.ro, secțiunea Carieră, sub-secțiunea Admitere instituții învățământ sau pe site-ul  oficial al instituțiilor de învățământ postliceal din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.