SIBIU – Viaductul spre Calea Șurii Mari și giratoriul de la intersecția străzilor Lungă și Rusciorului intră în reparații în această săptămână

0
81

Începând de luni, 2 august și până duminică, 8 august, Primăria Sibiu, prin firma contractată, intervine cu lucrări de reparații pe viaductul dintre str. Lungă și Calea Șurii Mari, precum și în giratoriul de la intersecția străzilor Lungă și Rusciorului. În aceste zone se va freza complet asfaltul vechi de pe carosabil și se va turna un nou strat de uzură, care să asigure condiții mai bune pentru circulație.

Lucrările se vor executa sub trafic, după ora 19, pe timpul serii și nopții, când volumul de trafic scade. În perioada în care se lucrează, circulația se va închide parțial, traficul urmând să se desfășoare alternativ, pe o bandă. Pe timpul zilei circulația pe viaduct și în girația menționată se va desfășura pe ambele benzi, în condiții de șantier.

Pentru a permite derularea lucrărilor și pentru evita ambuteiajele și întârzieri în trafic, șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.