Sibiu – Verificări la Slimnic

0
82

În urma deciziei Grupului de Suport Tehnic pentru Gestionarea Situațiilor e Urgență generate de epidemii de a efectua verificări în localitatea Slimnic, vă informăm că în cursul serii de 2 septembrie a.c. au avut loc verificări în echipe mixte de control.

Un efectiv de 7 de polițiști din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră au fost angrenați în acțiuni punctuale de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă. Cu această ocazie, au fost verificate 36 de persoane și 1 societate comercială cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au fost verificate 21 de  mijloace de transport. Pe linie rutieră, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 335 de lei.

În ceea ce privește acțiunile de verificare efectuate de ITM Sibiu, aceste s-au făcut în cadrul unei societăți, fără a fi identificate nereguli.

Reprezentanții DSVSA Sibiu a verificat o unitate de alimentație publică și una de vânzare cu amănuntul a produselor alimentare fără a fi aplicate sancțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.