SIBIU – Update accident rutier urmat de incendiu DN 1 Veștem (ieșirea de pe A1)

0
127

Echipajele de pompieri militari au intervenit prompt pt limitarea și lichidarea incendiului care se manifesta la două autoturisme ca urmare a coliziunii concomitent cu evaluarea și acordarea de îngrijiri medicale de către echipajele SMURD și SAJ a persoanelor implicate.

Din cele patru persoane implicate, 2 au necesitat transportul la spital.
O persoană de sex masculin de cca 29 de ani cu dureri cervicale și membru inferior stâng transportată de SMURD și o persoană de sex masculin de cca 32 de ani transportată la spital de echipajul SAJ Cisnădie.

IJP

Aseară, în jurul orei 22,00, pe DN 1, km. 302, în zona localității Veștem, pe direcția Sibiu – Vâlcea, s-a produs o coliziune în lanț în care au fost implicate 3 autoturisme.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului primului auto care a intrat în coliziune și a șoferului celui de-al doilea autoturism implicat, cei doi fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Este vorba despre doi bărbați în vârstă de 31, respectiv 29 de ani, ambii domiciliați în orașul Cisnădie.
Al treilea autoturism a fost condus de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Orlat, care nu a necesitat intervenție medicală.

De asemenea, mașinile conduse de către primii doi conducători auto au luat foc, incendiul fiind stins de forțele din cadrul ISU Sibiu.

Testarea alcoolscopică a primului conducător auto a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, în vreme ce testările celorlalți doi șoferi au indicat faptul că nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Ca urmare a constatărilor efectuate, polițiștii rutieri au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Cercetările continuă sub supravegherea unității de parchet competente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.