Monday, October 18, 2021
HomeLOCALSIBIU - Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Avrig, este...

SIBIU – Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Avrig, este cercetat penal pentru agresiune sexuală

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din Avrig sub suspiciunea săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

La data de 21.02.2020, o femeie din Avrig a depus o plângere la Poliția Orașului Avrig, prin care reclama faptul că a fost agresată fizic de un bărbat necunoscut, în incinta unui magazin din orașul Avrig.

In urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei din loviri sau alte violențe în agresiune sexuală. În baza probelor administrate, polițiștii au stabilit că bărbatul, domiciliat în Botoșani și aflat în Avrig în vizită la rudele sale, la data de 21 februarie a.c.,  aflat în stare de ebrietate, ar fi agresat fizic victima atât în magazin, cât și ulterior, în curtea magazinului, unde acesta l-ar fi lovit cu piciorul, reușind astfel, să fugă și să ceară ajutor cetățenilor.

În cursul zilei de ieri, în urma activităților desfășurate și colaborării cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Hlipiceni, I.P.J. Botoșani, bărbatul a fost depistat în localitatea Todireni, fiind emis mandate de aducere pe numele său. Împotriva sa a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, urmând ca în data de 06.08.2020 să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa