SIBIU – Sibienii, invitați să cunoască noul Stadion Municipal Sibiu

0
276

Primarul Astrid Fodor va redeschide Stadionul Municipal Sibiu marți, 6 decembrie, în prezența mass media, un eveniment la care va participa și reprezentantul constructorului– firma CONA, reprezentată prin președintele grupului, domnul Mircea Bulboacă și președintele Federației Române de Fotbal, domnul Răzvan Burleanu. Arena a fost complet modernizată și va fi redată sportivilor și publicului cu facilități și dotări la nivelul standardelor UEFA.

Miercuri, 7 decembrie, între orele 10.00 – 20.00, sibienii sunt invitați să cunoască noua arenă, în cadrul evenimentului Ziua Porților Deschise. Stadionul Municipal va fi pregătit să îi primească pe toți cei care doresc să vadă cum s-a transformat acest obiectiv important al orașului. Vizitatorii vor putea vedea toate facilitățile pe care le oferă noul Stadion, de la tribuna oficială și sălile VIP la noua pistă de atletism sau sălile de forță și de recuperare.

Publicul va fi invitat într-un tur ghidat de echipe de voluntari, cu plecare din 15 minute în 15 minute, de la intrarea în Stadion dinspre str. O. Goga.

Reamintim că primul meci pe Stadion se va desfășura în data de 10 decembrie, între FC Hermannstadt și FC Farul Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.