Sibiu – Sfârșit de săptămână în siguranță

0
54
Echipe formate din politisti, jandarmi, salvamontisti, insotite de caini de urmarire, inspecteaza, vineri, 12 octombrie 2007, zona Rasnov-Poiana Brasov-Predeal, in cautarea avocatei Elodia Ghinescu, disparuta in data de 30 august din Brasov. Elodia Marilena Ginescu (38 de ani), avocat in cadrul Baroului Brasov, a dispsrut de acasa in 30 august. Sotul acesteia, politistul Cristi Cioaca, a anuntat disparitia femeii in 5 septembrie. CALUDIU POSTELNICU / MEDIAFAX FOTO

În perioada 18-20 septembrie a.c., pentru siguranța cetățenilor, Jandarmeria Sibiu va intensifica acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice pe raza județului.

În acest sens, peste 140 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu vor acționa pentru descurajarea și sancționarea comportamentelor antisociale, informarea şi îndrumarea cetățenilor de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-Cov-2 dar și pentru a interveni în cazul producerii unor evenimente nedorite.

Le recomandăm participanților la evenimentele ce vor avea loc în acest sfârșit de săptămână să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2 și indicațiile organizatorilor.

În ceea ce privește zona montană a județului Sibiu, jandarmii din cadrul Posturilor de Jandarmi Montane Păltiniș și Bâlea vor acționa pentru informarea şi îndrumarea turiștilor de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-Cov-2 dar și pentru a interveni în  situațiile dificile, drept pentru care transmitem următoarele recomandări:

– în cazul în care întâlniți animale sălbatice, în special în zona Bâlea, nu vă apropiați de ele pentru a face fotografii sau pentru a le hrăni;

–  nu lăsați în urmă resturi menajere depozitate în spaţii neamenajate;

– folosiți echipament corespunzător zonei montane;

– evitați zonele aglomerate, protejați-vă sănătatea respectând regulile de protecţie şi distanţare socială impuse în această perioadă.

Atunci când vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here