Sibiu – Serie de accidente pe drumurile sibiene

0
127

La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 18,00, în localitatea Scoreiu,  în timp ce conducea un tractor agricol pe strada Dealului, un localnic în vârstă de 59 de ani a pătruns pe DN 1 fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Brașov.

Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Din verificările efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat faptul că cel aflat la volanul tractorului nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 18,00, pe raza localității Vurpăr, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe strada Oituz de către un localnic în vârstă de 35 de ani.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că vehiculul este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat este unul fals.

În cauză, la nivelul secției de poliție amintite, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals.

La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 20,30, pe raza comunei Roșia, sat Nou, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism  condus de către un localnic în vârstă de 22 de ani.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335, aliniatul 1 din Codul penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.