SIBIU – Sărbătoarea Învierii Domnului în siguranță – peste 170 de jandarmi sibieni vor fi la datorie

0
100

În acest sfârșit de săptămână, efective din cadrul Jandarmeriei Sibiu vor acționa zilnic, atât independent cât și în sistem integrat pentru supravegherea desfăşurării activităților care vor avea loc pe raza județului, cu misiunea principală de a acorda sprijin și îndrumare cetățenilor ce se vor afla în spațiile publice.

Având în vedere că în această duminică sărbătorim Învierea Domnului, jandarmii sibieni vor avea în atenție activitățile organizate la lăcașuri de cult de pe raza județului, pe timpul slujbelor, pentru a preîntâmpina orice situații ce pot afecta liniștea publică și pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală.

Recomandăm cetățenilor să acorde o atenţie sporită măsurilor de protecție sanitară (purtarea măștii de protecție și respectarea distanțării fizice față de celelalte persoane prezente), iar deplasarea către lăcașurile de cult să se realizeze cu evitarea aglomerărilor.

Reamintim că purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie, inclusiv în lăcașurile de cult, pe timpul oficierii slujbelor.

În cazul apariţiei unei situaţii în care poate fi pusă în pericol siguranța lor, cetățenii pot solicita ajutorul jandarmilor prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau se pot adresa direct jandarmilor aflați în dispozitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.