Sibiu – S-a reluat activitatea la Permise şi Înmatriculări

0
72

Vă informăm că astăzi, 1 octombrie a.c. au sosit rezultatele testelor celor 27 de angajați contacți cu persoana confirmată pozitiv ieri. Un număr de 2 persoane, angajate în cadrul serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din Instituția Prefectului – județul Sibiuau primit rezultate pozitive, o persoană angajată a Instituției Prefectului va repeta testul întrucât a fost neconcludent, iar 24 de persoane au primit rezultate negative.

În ceea ce privește întreaga activitate a serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, mâine 2 octombrie a.c. aceasta se reia conform programului.

Ziua de 01.10.2020, zi în care activitatea serviciului a fost suspendată se va recupera sâmbătă, 3 octombrie a.c.

Persoanele care în data de 01.10.2020, aveau programare în cadrul serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, fie pentru susținerea probei teoretice sau practice, fie pentru preschimbarea permiselor de conducere auto, înmatricularea/transcrierea auto, sau autorizarea provizorie în circulație, acestea, respectând orele de programare SÂMBĂTĂ, 3 octombrie 2020 vor beneficia de serviciile pentru care aveau programare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.