Sibiu – Reparații ample, finalizate pe trei străzi. Lucrările continuă pe noi străzi

0
100

“Lucrările de reparații ample pe străzile din Sibiu sunt o activitate continuă, pe tot parcursul anului. Am început mai târziu anul acesta din cauza temperaturilor scăzute care s-au înregistrat până nu demult, dar am reușit până în prezent să finalizăm 3 străzi, alte 6 fiind în lucru. Pe rând, arterele care au nevoie de astfel de intervenții vor figura pe următoarele comenzi pe care le vom emite.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

  • Calea Cisnădiei, tronsonul dintre str. N. Iorga și str. Gh. Dima. După finalizarea reparațiilor, pe lângă marcajele longitudinale, de reglementare a traficului, s-a refăcut marcajul benzii speciale pentru autobuze și s-a marcat o zonă specială de viraj la stânga pentru traficul dinspre str. Plugarilor spre Calea Cisnădiei, care va facilita mult accesul de pe această stradă secundară pe o arteră aglomerată.
  • Str. Justiției
  • Str. Lucian Blaga, tronsonul dintre str.Independenței și Berăriei.

Lucrările de reparații continuă pe noi străzi, următoarele fiind în lucru:

  • Pe străzile Călțun, Diaconu Coresi, Șerbota și Țițeica se lucrează în prezent la trotuare, la betonarea și refacerea stratului asfaltic. Ulterior, se va interveni pe carosabil, cu lucrări de frezare a stratului de uzură și turnare a unui nou strat.
  • Pe străzile Garibaldi și Lirei, stratul vechi de asfalta fost deja îndepărtat, iar pentru marți, 9 mai este planificată așternerea noului strat, dacă vremea permite. Pentru execuția acestei operațiuni vor fi necesare închideri punctuale de trafic.     

La aceste lucrări se adaugă cele de remediere prin plombare a gropilor apărute punctual în asfalt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.