SIBIU – Rapiditate, acuratețe în diagnosticare, funcții de inteligență artificială

0
110

Noul Computer Tomograf al Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu va oferi sprijin medicilor în salvarea de vieți.

Computerul Tomograf din cadrul Unității de Primirii Urgențe a SCJU Sibiu este în curs de autorizare fiind necesară parcurgerea mai multor etape!

📝Urmează ca, după încheierea acestora, spitalul să solicite autorizația de utilizare!

🔉Momentul în care Computerul Tomograf va avea autorizația de utilizare și va intra în uzul personalului autorizat din cadrul UPU, va fi comunicat public!

👨🏻‍⚕️În același timp, dorim să vă facem cunoscute principalele avantaje ale acestui echipament:

✅are proceduri și protocoale de lucru care scurtează considerabil timpii de examinare și ajută medicii în diagnosticarea pacienților;

✅are un grad de iradiere mai mic;

✅oferă posibilitatea efectuării tuturor tipurilor de examinare, inclusiv cele cu substanță de contrast care sunt extrem de necesare în traumatologie și patologia vasculară;

✅are, de asemenea, asociate funcții de inteligență artificială care sprijină desfășurarea procesului de examinare facilitând obținerea unor rezultate rapide și eficiente.

⚠️Computerul Tomograf Revolution Evo în cadrul proiectului de extindere și modernizare a UPU Sibiu este cel mai bun aparat de acest tip produs în acest moment de firma câștigătoare a licitației.

👨‍👨‍👧‍👦Din dorința de a oferi cetățenilor un produs de ultimă generație care să furnizeze investigații de înaltă performanță, Consiliul Judetean Sibiu, care a fost titularul proiectului, a renegociat cu firma producătoare oferta inițială astfel încât aceasta a primit un upgrade – fiind oferit acest aparat cu caracteristicii superioare.

🔝Practic, aparatul este vârful de gamă dintre toate aparatele disponibile în momentul actual pe piață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.