SIBIU – Problemele de pe strada Trifoiului din Sibiu, semnalate de locuitorii zonei. Imagini trimise pe adresa redactiei

0
129

Sunt un locatar al strazii Trifoiului din Sibiu!Va scriu in speranta ca ma puteti ajuta in problema pe care nu doar eu o am,ci si alti vecini si locuitori ai orasului!Problema suna cam asa:Dupa 8-10 ani de sesizari nenumarate facute la Primaria Sibiu,aceasta strada nu a fost nu a fost cuprinsa niciodata in nici un proiect de reabilitare,asfaltare,inlocuit canalizare etc!

Toate sesizarile si reclamatiile noastre au ramas tot timpul fara raspuns!Strada Trifoiului face legatura intre strada Verzariei si strada Calea Turnisorului,care este o artera intens circulata!Toti locuitorii strazii se confrunta cu urmatoarele probleme:

-Vara este un praf de nedescris,unii dintre noi avem copii mici,iar iesitul la joaca pe strada este imposibil!-Pe timp de ploaie,strada devine o reala piscina!-Gropile ce sunt formate,ne distrug masinile oricat am incerca sa le evitam!

-Casele,portile de pe toata strada sunt stropite si murdare,datorita traficului ce se realizeaza pe strada si datorita craterelor existente!Am apelat si la aplicatia dezvoltata de Primaria Sibiu (Sibiu City App) dar in continuare fara nici un rezultat!Raspunsul fiind foarte evaziv!

Ne punem speranta ca puteti sa ne ajutati si pe noi,macar cu un raspuns sincer si oficial!In atasament va trimit cateva poze surprinse in diferite perioade pe aceasta strada! se arata in descrierea trimisa de tespectatorul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.