Sibiu – Prefectul județului Sibiu, domnul Mircea Dorin Crețu s-a întâlnit cu reprezentanții Asociației Taximetriștilor Independenți din județul Sibiu

0
64

Azi, 20.06.2023, în contextul protestului taximetriștilor, la care au participat aproximativ 200 de taximetre și care s-a desfășurat pe străzile și în fața principalelor instituții din oraș, prefectul județului Sibiu, domnul Mircea Dorin Crețu s-a întâlnit cu reprezentanții Asociației Taximetriștilor Independenți din județul Sibiu.

În cadrul întâlnirii,membrii asociației menționate mai sus și-au prezentat principalele doleanțe.Aceștia au solicitat abrogarea O.U.G nr. 49/2019 privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și conducător auto, aprobată prin Legea 204/2019 și alinierea activității „transportului alternativ” la politicile comune de transport al persoanelor.

Pe această cale, prefectul județului Sibiu, domnul Mircea Dorin Crețui-a asigurat pe reprezentanțiiconducătorilor auto și administratorilor de taxi că solicitările lor vor fi transmise Guvernului României.

La rândul lor, aceștia i-au mulțumit domnului prefect pentru dialog, solicitudine și sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.