Sibiu – Materiale sanitare pentru centrele sociale și școlare din județul Sibiu

0
18

Consiliul Județean Sibiu a primit o donație de materiale sanitare de la compania sibiană Jaeggi Industries SRL, parte agrupului Güntner, lider mondial în industria frigotehnică și în tehnologia de refrigerare și aer condiționat. Donația constă în 81.000 de măști chirurgicale, 25 de termometre digitale și 300 de combinezoane de protecție. Materialele vor ajunge în centrele pentru copii și adulți din subordinea DGASPC Sibiu, în centrele școlare de educație incluzivă din Sibiu, Mediaș, Turnu Roșu și Dumbrăveni, respectiv în unitățile de asistență medico-sociale din Sibiu și Săliște, aflate în subordinea Consiliului Județean Sibiu.

Pandemia continuă să afecteze activitatea centrelor sociale și educaționale care deservesc cele mai vulnerabile categorii de adulți și copii din județ, așa că suntem recunoscători firmei Jaeggi pentru această importantă donație.Mediul privat continuă să fie solidar pentru Sibiu și să vină în completarea  eforturilor bugetare, iar acesta este un semn bun”, declară Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

În grupul de companii Güntner, acțiunile se bazează pe o cultură a valorilor, pe o conștientizare a responsabilității față de angajați, de comunitatea din care face parte și de societate în ansamblu. Respectarea și susținerea valorilor sociale este unul dintre principiile primordiale ale companiei.

„Ultimele luni au avut un impact major asupra vieții fiecărui individ și a întregii comunități, dar și asupra pieței muncii, fie că vorbim de companii private sau instituții publice. Pandemia ne-a confruntat cu o situație nouă la care a trebuit să reacționăm rapidfără a ne putea baza pe modele de practică precedente, dar în același timp, tot pandemia a demonstrat că reconfirmarea valorilor comune este esențială pentru toată societatea.

Solidaritatea și empatia au fost pârghiile cele mai importante cu care am reușit să gestionam această situație. Datorită cooperării între mediul privat, cel instituțional și comunitate, am putut depăși multe din obstacole.” declară Antonia Muntean, director general adjunct Jaeggi Industries Sibiu.

Din acest motiv, Güntner depune constant eforturi pentru a-și îndeplini responsabilitățile sociale oferind suport prin diverse acțiuni în spațiul comunitar sibian.

Grupul Güntner Europa a fost printre pionierii măsurilor extensive de prevenire și evitare a răspândirii epidemiei de Covid-19, acționând foarte devreme la nivel global cu standarde de igienă și siguranță foarte ridicate pentru protejarea angajaților și a familiilor lor și a comunităților din care face parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here