SIBIU – Maratoane de vaccinare în județul Sibiu

0
55

La sfârșitul acestei săptămâni în județul Sibiu se vor derula două maratoane de vaccinare împotriva COVID-19.

Instituția Prefectului județul Sibiu, împreună cu Primăria Municipiului Sibiu,Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu, ISU Sibiu,Primăria Comunei Șelimbăr, alături de Muzeul Național Brukenthal din Sibiu și mall-ul Shopping City Sibiu, organizează, în perioada 22 – 23 mai 2021, Maratonul Vaccinării, în două locații cheie din Sibiu. Imunizarea persoanelor doritoare se va realiza cu vaccinul produs de compania Pfizer-BioNTech, iar accesul va fi liber, fără programare, între orele 09:00 și 19:00.

„Vaccinează-te cu stil!”

Muzeul Național Brukenthal din Sibiu își deschide porțile cu ocazia împlinirii a 300 de ani de la nașterea Baronului Samuel von Brukenthal și găzduiește în curtea palatului acțiunile de vaccinare împotriva SARS-CoV-2.

„Liber la vaccinare. Liber la cumpărături”

Centrul de vaccinare fix Shopping City din Șelimbăr va avea la dispoziție ser imunizant suplimentar, pentru toate persoanele care doresc să se vaccineze în timpul sesiunilor de cumpărături.

Campania de vaccinare s-a dovedit a fi până în prezent una de succes, însă aceasta trebuie să continue în același ritm pentru a da rezultatele pe care le așteptăm cu toții și pentru a-și atinge cu adevărat obiectivul: revenirea la o viață normală. Mulțumesc tuturor celor care pun umărul la realizarea acestor maratoane de vaccinare și sper ca un număr cât mai mare de cetățeni să se vaccineze.” transmite prefectul județului Sibiu, Mircea – Dorin Crețu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.