Sibiu – „Legalizăm.ro – Împreună legalizăm Canabisul”

0
23

Duminică, 04.09.2020, între orele 16:00 și 18:00, în Piața Mică din Sibiu va avea loc primul miting avizat, ce are ca scop promovarea inițiativei „Legalizăm.ro – Împreună legalizăm Canabisul”.
Scopul inițiativei Legalizăm.ro este acela de a strânge peste 100.000 de semnatari ce susțin schimbarea cadrului legislativ astfel în cât să se relaxeze reglementările privind cultivarea și consumul canabisului folosit în scop recreativ. Prima solicitare pe care o are această inițiativă este aceea de a dezincrimina deținerea canabisului pentru consum propriu, urmată de reglementarea cultivării casnice pentru consum în scop recreativ.
Mitingul este organizat de Asociația Evoluție în Instituție, una dintre inițiatoarele acestui proiect. La această adunare publică se vor afișa mai multe bannere și se vor împărți trecătorilor flyere și stickere.
Deoarece este primul miting de acest gen din țară la care se adaugă și faptul că ne aflăm în stare de alerta națională am declarat un număr redus de participanți. Cu toate acestea ne așteptăm ca această acțiune să fie una de impact pentru acest subiect foarte controversat la nivel mondial.
Inițial adunarea publică a fost declarată în Piața Mare, dar așa cum ne-a obișnuit deja Secretarul General al Primăriei Sibiu, Dorin Ilie Nistor, acesta ne-a mutat adunarea, fără voia noastră , în Piața Mică. Sperăm ca acest lucru să nu ne afecteze vizibilitatea acțiunii și il informăm pe aceasta cale că vom solicita în instanță anularea actului administrativ pe care acesta la emis, așa cum l-am anulat și pe cel de acum un an din timpul Summitului UE. https://portal.just.ro/57/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=8500000000086561&id_inst=57

Mitingul a fost avizat favorabil de către Primăria Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here