Sibiu – Intervenție a jandarmilor montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Bâlea

0
22
Echipe formate din politisti, jandarmi, salvamontisti, insotite de caini de urmarire, inspecteaza, vineri, 12 octombrie 2007, zona Rasnov-Poiana Brasov-Predeal, in cautarea avocatei Elodia Ghinescu, disparuta in data de 30 august din Brasov. Elodia Marilena Ginescu (38 de ani), avocat in cadrul Baroului Brasov, a dispsrut de acasa in 30 august. Sotul acesteia, politistul Cristi Cioaca, a anuntat disparitia femeii in 5 septembrie. CALUDIU POSTELNICU / MEDIAFAX FOTO

Astăzi, 21 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, printr-un apel 112, o femeie în vârstă de 35 de ani din Brașov a solicitat sprijinul jandarmilor montani,  întrucât aflându-se pe traseul montan către Bâlea Cascadă nu mai putea continua deplasarea din cauza faptului că nu avea echipamentul corespunzător zonei. 

După aproximativ 30 de minute, echipajul de jandarmerie a recuperat persoana în cauză și a condus-o în siguranță în zona Bâlea Cascadă. 

Din fericire, aceasta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Le recomandăm turiștilor și iubitorilor de drumeții să nu plece singuri pe traseul montan, să folosească echipament adecvat zonei montane, să aleagă traseul în funcție de condiția fizică și să se informeze cu privire la dificultatea acestuia. 

În cazul în care se află într-o situație dificilă să solicite sprijinul jandarmilor montani. 

Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here