Sibiu – Etapa județeană a concursului „Ştiu şi aplic – Securitatea şi sănătatea în muncă se dobândeşte de pe băncile şcolii”

0
98

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu împreună cu Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu organizează în data de 29.03.2023 ora 13.00, concursul „ȘTIU ȘI APLIC” – SECURITATEA ȘI SĂNĂTATEA  ÎN MUNCĂ SE DEPRINDE DE PE BĂNCILE ȘCOLII – faza județeană- etapa practică, la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu, situat în Sibiu str. Postăvarilor nr. 18, jud. Sibiu.

Concursul „ ȘTIU ȘI APLIC ” se desfășoară începând cu anul 2013 având o lungă continuitate atât la nivel județean cât și la nivel național, adresându-se în special elevilor de liceu și cadrelor didactice din secțiunea teoretică și tehnologică (ciclul inferior și superior) cât și învățământului profesional.

Faza județeană a concursului va cuprinde o etapă teoretică, ce va consta într-un test grilă individual scris și care va avea loc în data de 25.03.2023 si o etapă practică, care se va desfășura în data de 29.03.2023, ora 13:00.

La faza națională se vor califica echipele ocupante ale locului I din cadrul fazei județene.

Desfășurarea concursului ȘTIU ȘI APLIC! la nivel național se va desfășura în perioada 12.05 – 14.05.2023, la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Iaşi.

Mai multe informații se regăsesc pe site-ul http://stiusiaplic.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.