SIBIU – Două incendii produse în cursul nopții

0
36

In cursul nopții pompierii militari din Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au intervenit pentru stingerea a 2 incendii, după cum urmează :

 În jurul orei 1:30, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit de urgență în
municipiul Sibiu, str. Lacul lui Binder pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifesta la un generator electric de uz casnic, amplasat în exteriorul casei de locuit. La fața locului au fost mobilizate 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Incendiul a fost stins în aproximativ o oră jumătate fără victime. Cauza probabilă de izbucnire a fost determinată de o defecțiune a motogeneratorului electric pe timpul exploatării.

 În jurul orei 5:00, pompierii militari ai Punctului de lucru Săliște și Miercurea Sibiului au
fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta generalizat la acoperișul unei case de locuit. Incendiul a fost localizat în aproximativ o oră și lichidat în urmă cu puțin timp . A fost afectat acoperișul pe o surafață de cca 150 mp, plafoanele și interioarele camerelor. Cauza probabilă de izbucnire a fost determinată de efectul termic al unui coș neizolat corespunzător.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt mobilizați permanent, pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here