Sibiu – DACĂ AȚI VAZUT-O, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

0
61

Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 23 de ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 29 iunie a.c., o femeie a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în noaptea de 28/29 iunie a.c., o tânără în vârstă de 23 de ani, SATHEESKUMAR JANSIKA, de cetățenie SRILANKEZĂ, angajată a firmei reprezentate de persoana reclamantă, a plecat într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu, în localitatea Șura Mică, județul Sibiu.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 45 de kg, ochi căprui, păr brunet, lung, cu vârfuri castanii.

În momentul plecării, tânăra purta o geacă de culoare roz, pantaloni blue jeans de culoare negru/gri și încălțăminte sport de culoare albă.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.