SIBIU – DACĂ AȚI VAZUT-O, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

0
162

Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 27 de ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 17 decembrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 16 decembrie a.c., soția sa, SAVU DELIA LAURA, în vârstă de 27 de ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 155 cm, greutate 60 de kg, ochi căprui, ten măsliniu, păr șaten, lungime medie, constituție atletică.

Nu se cunosc articolele vestimentare pe care femeia le purta în momentul plecării.

Semne particulare: pe umărul drept prezintă un tatuaj de aproximativ 5 cm sub forma unei coroane, iar sub coroană este scris ELENA.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.