SIBIU – DACĂ AȚI VAZUT-O, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

0
250

Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 45 de ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 5 decembrie a.c., un tânăr a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, la aceeași dată a.c., în jurul orei 13,00, mama sa,   RADU TEODORA LUMINIȚA, în vârstă de 45 de ani, a plecat de la domiciliu, din satul Turnu Roșu, comuna Turnu Roșu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 172 cm, greutate aproximativ 60 de kg, ochi căprui, față ovală, păr castaniu, lungime medie, purtat neglijent, constituție atletică.

La momentul plecării, femeia purta o geacă de culoare mov, pantaloni de culoare negru, ghete de iarnă de culoare verde si caciulă de culoare mov.

Semne particulare: femeia prezintă o cicatrice pe spate, în zona toracelui.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.