SIBIU – DACĂ AȚI VAZUT-O, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

0
22

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 15 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 1 august a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 31 iulie a.c., în jurul orei 22,00, fiica sa minoră, DUMITRU NICOLETA, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu, din satul Alma, comuna Alma, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 64 de kg, ochi căprui, păr brunet de lungime medie, ten deschis.

În momentul plecării, minora purta un tricou de culoare neagră cu inscripție albă la nivelul pieptului, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru închis, șlapi de culoare roșie.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here