Sibiu – Cursuri suspendate, pentru unele şcoli

0
25

Astăzi, 22 septembrie a.c. a avut loc Ședința Extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia s-au adoptat Hotărârea 46/2020 cu privire la suspendarea unor formațiuni de cursuri sau suspendarea cursurilor la nivelul întregii unități de învățământ și Hotărârea 47/2020privind modalitățile de comunicare a evoluției COVID-19 în unitățile de învățământ.

Conform Hotărârii 46/2020 a CJSU Sibiu s-a aprobat suspendarea cursurilor după cum urmează în următoarele unități de învățământ:

  • Grădiniţa cu Program Prelungit „Elefănţelul Curios” Sibiu-grupa mijlocie, secţia română;
  • Colegiul Agricol „D.P. Barcianu” Sibiu-clasa a XII-a C;
  • Colegiul Naţional „O. Goga” Sibiu-clasa a IX-a E;
  • Liceul Teoretic „Şt. L. Roth” Mediaş-clasa a XI-a C, secţia germană;
  • Şcoala Gimnazială nr. 10 Sibiu-toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ;
  • Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 2 Sibiu-toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ. 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea 46/2020, având în vedere situația epidemiologică înregistrată la nivelul județului Sibiu, precum și propunerile consiliilor de administrație ale unităților de învățământ avizate de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și de Direcția e Sănătate Publică Sibiu.

Conform Hotărârii 47/2020 a CJSU Sibiu începând cu data 22.09.2020 situația privind evoluția COVID-19 la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu este comunicată de către Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here