Sibiu – Control DSVSA la Avrig. Amendă de 20.000 de lei

0
122

                   In urma suspiciunii privind aparitia unui episod de toxiinfectie alimentara, la un grup de copii cazati la o unitate de pe raza UAT AVRIG, va comunicam urmatoarele:

                   Inspectorii DSVSA SIBIU, in data de 26.07.2023, s-au autosesizat si in baza competentelor institutionale, au efectuat un control tematic, in vederea cercetarii posibilelor cauze care au declansat incidentul alimentar.

                  Cu ocazia controlului, au constatat deficiente privind identificarea, etichetarea si depozitarea produselor alimentare. De asemenea, s-au constatat abateri de la legislatia sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor cu privire la trasabilitatea alimentelor, precum si la testarea calitatii produselor alimentare destinate punerii pe piata.

                 In urma celor constatate, a fost aplicata o sanctiune contraventionala in valoare de 20.000 lei, precum si doua avertismente.

                 Inspectorii DSVSA SIBIU sunt in permanenta legatura cu factorii responsabili din cadrul Directiei de Sanatate Publica Sibiu, in vederea  elucidarii cauzelor care au declansat incidentul alimentar.

                 Vom reveni in masura intrarii in posesie a informatiilor ulterioare cu privire la acest caz.

foto – ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.