SIBIU – CJ Sibiu organizeazăselecția dosarelor pentru producătorii locali care vor vinde în Piața Volantă Transilvania de la 1 iulie!

0
76
  • 02-15 iunie 2021 perioada de depunere solicitări

Consiliul Județean Sibiu invită producătorii locali să depună solicitările pentru semestru al II lea al anului 2021, în vederea contractării unui punct de vânzare în cadrul Pieței Volante Transilvania.

Producătorii locali pot depune dosarele în perioada 02 – 15 iunie. Acestea se depun la Centrul de Informații pentru Cetățenii din cadrul Consiliului Județean Sibiu, strada G-ral. Ghe. Magheru nr. 14. De asemenea, documentele pot fi transmise scanate pe adresa de e-mail: dezvoltare@cjsibiu.ro.

Piața Volantă Transilvania are o capacitate de 200 de locuri, împărțite pe următoarele sectoare: Carmangerie, Lactate/ Ouă – 65 locuri, Legume , Fructe și Miere – 84 de locuri, Panificație și Băuturi Tradiționale 45 de locuri.

Pe lângă cele 3 mari sectoare piața are și o insulă de promovare dedicată micilor meșteșugari, elevilor școlilor din județ care confecționează obiecte de artizanat, grupurilor de producători,  precum și  evenimentelorcare pun în valoare tradițiile populare locale și cântecul popular, acțiuni desfășurate de grupuri folclorice din localitățile județului Sibiu.

Lista documentelor necesare sunt publicate pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, la rubrica Piața Volantă Transilvania:https://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2017/04/H.-270-A.pdf

Evaluarea și selecția producătorilor se vor realiza conform Regulamentului deOrganizare și Funcționare al Pieței Volante Transilvania, aprobat prin HCJ 270/17.12.2020.

Lista producătorilor selectați va fi publicată pe site-ul Consiliului Județean Sibiu în datade 24iunie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.