Sibiu – CJ Sibiu a numit un manager interimar la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu: Alina Graur, fost director financiar-contabil al unității spitalicești

0
42

Prin dispoziția Președintei Daniela Cîmpean nr.70/5.03.2021, a fost numită în funcția de  manager interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu doamna Lenuța-Alina Graur, pe  perioada suspendării contractului de management al titularului postului, dl. Cristian Roman,  desemnat în funcția de Secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.  

Alina Graur a deținut funcția de Director financiar-contabil al spitalului, începând din anul 2017  și până în luna martie 2021. De asemenea, în perioada 2009-2017 Alina Graur a fost șef serviciu Financiar-Contabil din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.  

În calitate de Manager interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu este prioritară  continuarea modernizării infrastructurii unității noastre sanitare. Este vorba despre  ducerea la bun sfârșit a reabilitării a două pavilioane ale spitalului și a Dispensarului TBC,  cu finanțare din fonduri europene. De asemenea, vom continua investițiile în aparatură  și echipamente medicale de ultimă generație. În acest an vom finaliza și proiectul prin  intermediul căruia spitalul va fi dotat cu un Computer Tomograf plus alte echipamente  esențiale pentru depistarea și tratarea problemelor respiratorii. Desigur, momentan ne  canalizăm toate eforturile pentru gestionarea cât mai eficientă a perioadei de pandemie  COVID-19”, a declarat Alina Graur. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.