SIBIU – Bursa generală a locurilor de muncă

0
208

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu va organiza în data de 5 august 2021, prima „Bursă a locurilor de muncă” de la începutul pandemiei.
Evenimentul se va desfăşura în Sibiu la Centrul de Formare Profesională a Adulţilor Sibiu (Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Terezianum ), str. Postăvarilor nr.18, începând cu ora 9.30.
Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, absolvenţilor promoţiei 2021 sau a persoanelor care doresc schimbarea locului de muncă actual prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.
Angajatorii care vor participa la „Bursa locurilor de muncă” vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.
De asemenea precizăm că se vor lua toate măsurile legale necesare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului SARS-COV-2.
Angajatorii interesaţi să participe la această acţiune pot depune oferta privind locurile de muncă vacante, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu ,str. Morilor nr. 51 A, tel. 0269- 210882.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.