marți, noiembrie 30, 2021
AcasăLOCALSIBIU - Bărbat înjunghiat într-un imobil din Ocna Sibiului

SIBIU – Bărbat înjunghiat într-un imobil din Ocna Sibiului

spot_img

Compartimentul Relații Publice din cadrul I.P.J. Sibiu este abilitat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu să comunice următoarele:

La data de 31 octombrie a.c., la ora 18,00, prin apel 112, o persoană a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, într-un imobil din orașul Ocna Sibiului, un bărbat a fost înjunghiat.

De îndată, a fost constituită o echipă de cercetare formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-au deplasat la locuința indicată și au constatat următoarele:

La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 17,50, într-un imobil din orașul Ocna Sibiului, între o femeie în vârstă de 49 de ani și un bărbat în vârstă de 53 de ani, concubini, pe fondul consumului de alcool, ar fi izbucnit un conflict spontan în urma căruia femeia l-ar fi înjunghiat pe bărbat în zona abdomenului.
Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, respectiv tentativă la infracțiunea de omor.

Față de presupusa agresoare, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au luat măsura reținerii 24 de ore, iar la data de 1 noiembrie a.c., s-a dispus arestarea preventivă a femeii pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările în acest caz continuă.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa