Sibiu – Aveți o mașină veche, nefolosită? Rabla Local vă scapă de ea și primiți 3.000 de lei

0
82

Înscrierea în programul Rabla Local s-a prelungit până în 29 septembrie, ora 23:59.Prin urmare, dacă aveți o mașină veche pe care nu o mai folosiți, vă puteți înscrie în program, primiți 3.000 de lei și, spre deosebire de programul din alți ani, vă puteți folosi de bani cum doriți, fără să fie necesar să cumpărați o mașină nouă ca să dispuneți de aceștia.

Reamintim: Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a deschis în 31 iulie înscrierile pentru cetățeni în Programul Rabla Local. În cadrul acestui program, Municipiului Sibiu i-a fost aprobată finanțarea pentru casarea unui număr de 1000 de autovehicule uzate, numărul maxim pentru un municipiu de mărimea Sibiului pentru care se putea solicita această finanțare.

Înscrierea se face prin intermediul aplicației informatice pusă la dispoziție de către AFM.Conform informațiilor oferite în aplicație, aproximativ 460 de sibieni se mai pot înscrie în program.

Acesta este primul pas al Programului, în care sibienii interesați trebuie să creeze un cont pe site-ul instituției menționate. Mai multe detalii privind modul de înscriere se găsesc pe https://www.afm.ro/main/programe/casare_auto_uzate/2023/anunt_pf_rabla_local_25.07.2023.pdf.

Al doilea pas: Cetățenii care vor figura pe listele care urmează să fie transmise administrației locale de către AFM vor putea depune la Primăria Sibiu documentele necesare pentru a primi stimulentul de casare, în cadrul unei perioade care va fi anunțată public. Este vorba de o sumă de 3.000 de lei / autovehicul casat, din care 2.400 de lei sunt asigurați de AFM, restul de 600 de lei fiind alocați de Primăria Sibiu, din bugetul local.

Detalii privind procedura pentru depunerea documentelor la Primăria Sibiu, pentru a putea pregăti din timp cele necesare, sunt disponibile pe pagina principală a site-ului sibiu.ro: https://www.sibiu.ro/images/uploads/comunicate/Comunicat_Procedura_Rabla_Locala.pdf.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.