Sibiu – Au reînceput căutările fetei dispărute – VIDEO – ACTUALIZARE

0
160

Acțiunea de căutare a tinerei s-a încheiat în jurul orei 13,30, după ce zona aflată în atenție, în suprafață de aproximativ 500 de hectare, a fost periată în totalitate.

Din păcate, tânăra nu a fost găsită și nici nu au fost descoperite obiecte sau alte indicii care să lămurească situația persoanei în cauză.

Facem precizarea că polițiștii sibieni continuă cercetările, inclusiv prin căutări în teren, astfel încât să fie obținute și analizate cât mai multe informații ce pot duce la găsirea tinerei dispărute.

Mulțumim tuturor persoanelor care s-au implicat în această acțiune de căutare, care nu s-ar fi putut desfășura fără efortul susținut al voluntarilor.

Astăzi, 2 martie, începând cu ora 10,00, polițiștii sibieni au declanșat o amplă acțiune de căutare a unei tinere, MAURER ANGELIKA CLAUDIA, în varsta de 25 ani, studentă în municipiul Sibiu, a cărei dispariție a fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, tânăra nu a mai putut fi contactată de către rude și cei apropiați.

La data de 25 februarie, în Pădurea Dumbrava, municipiul Sibiu, polițiștii sibieni au găsit mai multe bunuri care îi aparțin tinerei, motiv pentru care s-a luat decizia extinderii căutărilor în zona împădurită de la marginea municipiului Sibiu.

La acțiune participă 150 de lucrători din IPJ Sibiu, Centrul Chinologic ”Aurel Greblea” Sibiu, DGASPC Sibiu, Directia Ocolului Silvic Sibiu, Salvamont Sibiu, SAJ, precum și peste 200 de voluntari din Asociația 4×4 Rescue, Asociația Crucea Roșie și studenti ULBS.

De asemenea, acțiunea beneficiază de sprijinul IGAV, fiind folosite concomitent mai multe drone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.