Sibiu – ATENȚIE LA PERSOANELE ȘI MOTIVELE PENTRU CARE ACESTEA VĂ ABORDEAZĂ PE STRADĂ

0
83

De ce spunem asta? Pentru că un bărbat din Mediaș a fost înșelat în momentul în care a acceptat să îi schimbe bani unui necunoscut. Vă recomandăm să fiți reticenți și precauți pentru a nu deveni victime ale unor persoane rău intenționate.

În cursul zilei de ieri, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din Mediaș au identificat un bărbat bănuit că la data de 11 septembrie, ar fi înșelat, pe stradă, un medieșean. În fapt, bărbatul, în vârstă de 60 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, la data de 11 septembrie, în jurul orei 1530, i-ar fi solicitat victimei (un alt bărbat din Mediaș, în vârstă de 68 de ani) să îi schimbe 200 de lei din bancnote mici în bancnote mari și, profitând de neatenția acestuia, i-ar fi subtilizat din teancul de bancnote de câte 10 lei, 7 bancnote (70 lei).

Împotriva acestuia s-a dispus reținerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventiv al I.P.J. Sibiu, iar în cursul acestei zile a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș care a dispus măsura controlului judiciar.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

***

În acest context, stimați cetățeni, vă reamintim că o faptă bună sau un gest de ajutor acordat unor persoane rău intenționate vă poate transforma în victimele unei infracțiuni. Prin urmare, vă recomandăm să nu dați curs unor astfel de solicitări, să fiți atenți la cei care vă abordează pe stradă sub diferite pretexte, de la a vă vinde un produs sau a vă oferi un serviciu care, la prima vedere, poate părea avantajos.

Nu fiţi indiferenţi la ce se întâmplă în jurul dumneavoastră, alăturaţi-vă POLIŢIEI în lupta împotriva infractorilor! Furnizaţi Poliţiei toate datele pe care le deţineţi în legătură cu o eventuală infracțiune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.