Sibiu – Amenzi pe bandă rulantă la centrele sociale publice şi private.

0
91

În data de 13.07.2023, cele patru comisii, alcătuite din reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Sibiu, I.T.M. Sibiu, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Sibiu, Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Sibiu, Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Sibiu, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, au verificat un număr de 11 centre sociale publice și private.

Din datele centralizate reiese că în data de 13.07.2023 au fost aplicate un număr de 52 de sancțiuni contravenționale, din care:

– 12 amenzi, în valoare totală de 103.100  lei;

– 40 avertismente.

Sancțiunile au fost impuse, în principal, din cauza deficiențelor constatate în ceea ce privește condițiile de igienă, depozitarea necorespunzătoare a produselor, căi de evacuare obturate prin depozitarea de materiale, funcționarea fără autorizație de securitate la incendiu, instalații electrice improvizate.

De asemenea, între neregulile depistate în timpul verificărilor, se mai numără starea degradatăamobilierului, instalațiile sanitare neconforme, nerespectarea standardelor de cazare șilipsa efectuării operațiunilor de dezinsecție cu periodicitatea prevăzută în legislație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.