Sibiu – Activităţi IJP Sibiu

0
104

Cetină de brad fără documente legale

La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 15,00, pe DN 1, în localitatea Scoreiu, în cadrul acțiunilor specifice derulate la nivelul Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul silvic, polițiștii au oprit un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, domiciliat în localitatea Glâmboaca.

Ca urmare a verificării autoturismului în cauză, polițiștii au constatat că bărbatul transporta cantitatea de 90 de kg de cetină de brad fără a deține documente legale de proveniență.

Astfel, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar cetina a fost confiscată și predată reprezentanților ocolului silvic competent în zonă.

Sibiancă cercetată penal pentru conducere fără permis

La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 13,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Nicolae Teclu de către o femeie în vârstă de 33 de ani, din municipiul Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că femeia nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.