Sibiu – Activități dedicate zilei de 25 octombrie, Ziua Armatei României

0
146

Cu prilejul aniversării Zilei Armatei României, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu va organiza o serie de activități după următorul program:
În data de 22 octombrie, începând cu 10.00, ceremonia de depunere a Jurământului Militar de către studenții de anul I, în incinta instituţiei. Vor face legământ cu ţara 296 de studenți (92 de fete şi 204 băieţi), şcolarizaţi pentru Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale și Ministerul Justiției.
Situația epidemiologică actuală și condițiile impuse pentru respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară în vederea prevenirii infectării și transmiterii virusului SARS-CoV-2 fac ca evenimentul să se desfășoare în format restrâns, însă vă invităm să îl urmăriți live pe pagina de facebook a instituției (https://www.facebook.com/Academia-For%C8%9Belor-Terestre-Nicolae-B%C4%83lcescu-din-Sibiu-419415781454960).

În data de 25 octombrie, de Ziua Armatei României, la ora 10.00, la „Monumentul ostaşului din toate timpurile”, amplasat în faţa Cercului Militar, va avea loc ceremonia publică în cadrul căreia se vor depune coroane și jerbe de flori.
Desfăşurarea activităţii a fost adaptată actualului context pandemic, fiind luate măsurile de protecţie sanitară şi distanţare fizică.
Jurnaliștii care doresc să participe la manifestare sunt aşteptați în data de 25 octombrie, la ora 10:00, la Cercul Militar Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.