Sibiu – Activităţi ale IJP

0
131

A condus un tractor fără a deține permis de conducere

La data de 2 august a.c., în jurul orei 13,00, în localitatea Slimnic, polițiștii rutieri au oprit pentru control un tractor agricol condus pe DJ 107B de către un localnic în vârstă de 60 de ani.

Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 din Codul penal.

Deținere substanțe interzise în municipiul Sibiu

La data de 2 august a.c., în jurul orei 19,40, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au fost sesizați cu privire la faptul că mai mulți tineri fac gălăgie și deranjează trecătorii, pe strada Oțelarilor.

La fața locului au fost identificați doi tineri, unul în vârstă de 20 de ani, din Cisnădie, și unul în vârstă de 26 de ani, din județul Vâlcea, care aveau un comportament confuz și incoerent, motiv pentru care li s-a solicitat să prezinte bunurile pe care le aveau asupra lor.

În urma controlului efectuat, asupra tânărului în vârstă de 20 de ani s-a găsit o pungă din plastic ce conținea materie vegetală verde, cu miros înțepător.

Celălalt tânăr a încercat să ascundă în cavitatea bucală un plic transparent ce conținea o substanță solidă transparentă.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.